Αντίπαρος, το νησί που προσφέρει μια ήρεμη και αυθεντική εμπειρία…

Η Αντίπαρος είναι ένα γοητευτικό νησί που βρίσκεται νοτιοδυτικά του πιο γνωστού γείτονά της, της Πάρου, στο αρχιπέλαγος των Κυκλάδων στην Ελλάδα. Παρά το μικρότερο μέγεθός της, η Αντίπαρος έχει τη δική της μοναδική γοητεία και προσφέρει μια ήρεμη και αυθεντική εμπειρία ελληνικού νησιού.

Ένα νησί για όσους αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση.

Αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθείτε στην Αντίπαρο:

  • Στο λιμάνι της Αντιπάρου δεσπόζει ο ναός της Αγίας Μαρίνας.
  • Την Χώρα της Αντιπάρου, ένα γραφικό οικισμό με στενά πλακόστρωτα δρομάκια, παραδοσιακά ασβεστωμένα κτίρια και μια κεντρική πλατεία.
  • Το Σπήλαιο της Αντιπάρου, ένα υπόγειο σπήλαιο με εντυπωσιακούς σχηματισμούς σταλακτιτών και σταλαγμιτών.
  • Το γραφικό χωριό του Αγίου Γεωργίου με θέα τον ναό του Απόλλωνα στο Δεσποτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νησί της Αντιπάρου τα τελευταία χρόνια βρίσκεται υψηλά στις προτιμήσεις για γαμήλιες δεξιώσεις.

Ανεξάρτητα από τον τύπο της μεταφοράς που θα επιλέξετε, οι επαγγελματίες οδηγοί μας είναι στην διάθεση σας 24ώρες/24ώρο. Τα οχήματα της εταιρίας μας είναι επανδρωμένα από καταρτισμένους και ευγενικούς επαγγελματίες οδηγούς έτοιμους να ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση κατά την μεταφορά στον προορισμό σας και να σας προσφέρουν μία άνετη και πολυτελή διαδρομή.

Αναβαθμίζουμε τη μετακίνηση σας με πολυτελή οχήματα κατηγορίας Mini Van μάρκας Mercedes-Benz, με πρόσθετες παροχές υπηρεσιών όπως την ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, την δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα, ειδικό κάθισμα για παιδιά κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +306978167899 για οποιαδήποτε πληροφορία ή κάντε την κράτηση σας μέσω της σελίδας μας.

Go Top