ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

H Luxury Paros Transfer αναλαμβάνει να διοργανώσει την μεταφορά σας με ελικόπτερο ή με ιδιωτικό jet.

Ημερήσιες περιηγήσεις από Πάρο και Αθήνα προς τους παρακάτω προορισμούς: Μύκονος/Σαντορίνη/Σίφνος/Σέριφος

Στις παραπάνω υπηρεσίες περιλαμβάνεται μεταφορά με Πολυτελή οχήματα της εταιρίας μας.

Η ιδιωτική ενοικίαση τζετ είναι ιδανική για τις δραστηριότητες αναψυχής σας, παρέχοντας πολυτελή, άνετα και ιδιωτικά ταξίδια.

Τα ιδιωτικά τζετ είναι οι βασιλείς των εταιρικών ταξιδιών, επιτρέποντάς σας να πετάξετε σε ένα πολυτελές και κομψό περιβάλλον.

Τα πολυτελή jet charters είναι ιδανικά για ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και ιδιώτες, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.

Οι πτήσεις με ελικόπτερο είναι απόλυτα κατάλληλες για πρόσβαση σε πολυσύχναστα και δυσπρόσιτα μέρη.

Μπορούν να προσγειωθούν σε σχετικά μικρούς χώρους, επιτρέποντας την πρόσβαση σε κέντρα πόλης και απομακρυσμένες περιοχές.

Τα ελικόπτερα είναι επίσης εξαιρετικά για ιατρικές αερομεταφορές όπως και για λήψεις αεροφωτογραφιών.

Πτήσεις για αξιοθέατα στην Πάρο και στην Αθήνα

Μια περιήγηση από τον ουρανό προσφέρει μια υπέροχη προοπτική για τα ιστορικά μνημεία της Ελλάδας που στέκονται από την αρχαιότητα.
Η πτήση σας, θα σας οδηγήσει ακριβώς πάνω από τη Ριβιέρα της Αθήνας, όπου τα γαλαζοπράσινα νερά συναντούν την όμορφη βραχώδη ακτή της περιοχής της Αττικής.

Αμμώδεις παραλίες και πεζόδρομοι με φοίνικες, ευθυγραμμίζουν έναν δρόμο που βλέπει στην υπέροχη θέα στη θάλασσα προς τα νησιά του Σαρωνικού. Πετάξτε πάνω από έναν από τους πιο όμορφους και μοναδικούς νησιωτικούς προορισμούς στον κόσμο για να τον δείτε με νέο τρόπο.

Δείτε από ψηλά τα πιο όμορφα μέρη της Πάρου και της Αντιπάρου. Τον επιβλητικό ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, τους γραφικούς κολπίσκους και τις διάσημες παραλίες με τα καταγάλανα νερά και την χρυσή άμμο. Την καλοσχηματισμένη καρδιά του κόλπου της Παροικιάς και το ενετικό κάστρο της Νάουσας.

Πετώντας πάνω από την Αντίπαρο θα αντικρίσετε τα κρυστάλλινα νερά και τα γραφικά καλντερίμια της. H πτήση σας θα σας κάνει να ανακαλύψετε κάθε κρυμμένη ομορφιά σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του κόσμου.

Go Top